Laadukasta palvelua, takuulla

Tavoitteenani on olla aina luottamuksen arvoinen ja vastuullinen toimija, jota on helppo suositella myös muille. Panostan laadukkaaseen palveluun ja vastaan kaikesta yritykseni toiminnasta henkilökohtaisesti – nyt ja tulevaisuudessa, sillä ovathan tyytyväiset asiakkaat ja pitkäkestoiset asiakassuhteet yritykseni elinehto.

Vahvuuksiani suunnittelijana ovat ehdottomasti luovuus ja idearikkaus. En koskaan mene sieltä, mistä aita on matalin. Tavoitteenani on tuottaa asiakkaalleni paras mahdollinen lopputulos ja vastine hänen rahoilleen.

Pyrin myös aktiivisesti haastamaan alan perinteisiä toimintamalleja ja kehittämään omaa ja yritykseni toimintaa jatkuvasti entistä paremmaksi.

Aito kiinnostus alaa kohtaan sekä säännöllinen kouluttautuminen takaavat, että tietotaitoni pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Näin pystyn tarjoamaan huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkailleni jo tänään!

Kunnioitan asiakkaideni yksityisyyttä ja tästä syystä toteuttamiani hankkeita ei esitellä näillä kotisivuilla. Pyrin kuitenkin tarpeen mukaan järjestämään yksityisiä esittelykäyntejä toteuttamiini kohteisiin.

Tähän mennessä olen saanut olla mukana toteuttamassa lukuisia upeita projekteja aina Äkäslompolosta Abu Dhabiin ja Nauvosta Viipuriin. Odotan innolla, mihin polku seuraavaksi johtaa!

Knx-Works Oy

  • Perustettu vuonna 2015.
  • S2-ryhmän sähköurakointiliike (kaikki sähkötyöt alle 1000V järjestelmissä).
  • Poliisihallituksen valtuuttama turvallisuusalan turvasuojaustoiminnan elinkeinonharjoittaja (lupanro: TU/2019/11548).
  • Sertifioitu KNX Partner-yritys.
  • KNX Finland Ry:n jäsenyritys.
  • Luotettava Kumppani.