Taloautomaatio

Taloautomaatiojärjestelmän kantavana ajatuksena on yhdistää rakennuksen kaikki sähkötekniset järjestelmät ja -toiminnot saumattomasti yhteen saman helppokäyttöisen käyttöliittymän alaisuuteen. Näin niiden hallinta on vaivatonta – parhaimmillaan jopa täysin automaattista.

Suunnittelemme, ohjelmoimme ja käyttöönotamme kaiken tyyppiset KNX- taloautomaatiojärjestelmät rautaisella ammattitaidolla, olipa kyseessä sitten uudiskohde tai olemassa olevan järjestelmän muutos- tai laajennustyö.

Teemme myös olemassa olevien järjestelmien muutos-, vianhaku- ja korjaustyöt kaikkialla Suomessa lyhyelläkin varoitusajalla. Erityisosaamistamme ovat taloautomaatiojärjestelmien graafisten käyttöliittymien, visualisointien toteuttaminen. Pitkä ja laaja-alainen kokemus alalta sekä kansainvälinen KNX Partner- sertifiointi takaavat toimintamme korkean laadun kaikissa tilanteissa.

Tarjoamme myös taloautomaatiojärjestelmiin liitttyviä konsultaatiopalveluita, kuten hankekartoitusta ja muita asiantuntijapalveluita.

KNX-WORKS ÄLYKOTI

Älykoti on arjen luksusta. KNX-Works Älykoti on huolella mietitty ja konseptoitu kokonaisuus, joka sisältää kaikki nykyaikaisen Älykodin osa-alueet valmiiksi tuotteistettuna ratkaisuna suunnittelusta toteutukseen.

Täydessä laajuudessaan KNX-Works Älykoti-konsepti kattaa kotisi koko sähköistysurakan aina sähkö- ja taloautomaatiosuunnittelusta sähköurakointiin ja tarvikkeiden projektimyynnistä valmiin Älykodin käytön opastukseen ja ylläpitoon kaikkialla Suomessa.

SÄHKÖSUUNNITTELU

Kaikki alkaa suunnittelusta.

Laadimme laadukkaat, yksilölliset sähkö-, taloautomaatio- ja valaistussuunnitelmat hankkeeseesi hyvässä vuorovaikutuksessa toiveitasi kuunnellen. Erityinen vahvuutemme sähkösuunnittelutyössä on laaja-alainen työkokemus sähköurakoinnin parista, mikä tuo merkittävää lisäarvoa ja antaa näkökulmaa sähkösuunnitelmien sisältöön myös niiden järkevän käytännön toteutuksen osalta.